Κατασκευή ιστοσελίδας για την Ένωση Γυναικών Πάτρας

Επισκόπηση Project

Το έργο αφορά την κατασκευή της ιστοσελίδας για την Ένωση Γυναικών Πάτρας με σκοπό να βοηθήσει τον οργανισμό στις φιλανθρωπικές του δράσεις.

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε ως μια φιλανθρωπική προσφορά της εταιρείας μας.

Με την αξιοποίηση του WordPress, δημιουργήσαμε μια πλήρως προσαρμοσμένη πλατφόρμα, που επιτρέπει στους επισκέπτες να υποστηρίζουν πολλαπλές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες μέσω ειδικών δωρεών.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης την δυνατότητα γενικής δωρεάς, ενότητες αρχείου για εκδηλώσεις και νέα, και είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τη δημιουργία και προώθηση πολλαπλών φιλανθρωπικών δράσεων, παρέχοντας δυνατότητα άμεσων δωρεών

Έχουμε δημιουργήσει αρχεία εκδηλώσεων και ειδήσεων για να διατηρείται ενημερωμένο το κοινό σχετικά με τις δραστηριότητες της Ένωσης.

Με την ενσωμάτωση του Cloudflare και τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας, η ιστοσελίδα φορτώνει γρήγορα και παραμένει αξιόπιστη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πραγματοποιήσαμε πλήρη ανάλυση και προσαρμογή εμφάνισης της ιστοσελίδας, εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό και κατάλληλο περιβάλλον για την Ένωση Γυναικών Πάτρας.

 

Εκτεταμένες Δυνατότητες

Το αποτέλεσμα

Η ιστοσελίδα της Ένωσης Γυναικών Πάτρας αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο που συνδυάζει τη φιλανθρωπία με την τεχνολογία.

Η ενσωμάτωση εργαλείων όπως οι φόρμες δωρεών και οι σελίδες αρχείων εκδηλώσεων και ειδήσεων προσφέρει στον οργανισμό τα εργαλεία που χρειάζεται για να προσεγγίσει περισσότερους υποστηρικτές.

Οι βελτιστοποιήσεις στην ταχύτητα και το SEO εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη και αυξημένη προβολή στο διαδίκτυο.