Υπηρεσίες

Μοναδικές τεχνολογίες & σύγχρονη προσέγγιση

Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία, σε συνδυασμό με την τεχνική μας δεινότητα, μας επιτρέπει να παρέχουμε ιστότοπους που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας αλλά και τις ξεπερνούν.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Με εξειδίκευση σε διάφορες πλατφόρμες όπως το WordPress, το Drupal και το Laravel, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την επίτευξη των μοναδικών επιχειρηματικών σας στόχων. Από τον σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη έως την ανταπόκριση των κινητών συσκευών και τη βελτιστοποίηση SEO, διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας ξεχωρίζει και προσελκύει το σωστό κοινό.

Μάθετε περισσότερα
κατασκευή eshop - web nectus

Κατασκευή Eshop

Είτε χρειάζεστε μια στιβαρή πλατφόρμα Magento 2, μια ευέλικτη εγκατάσταση WooCommerce ή ένα φιλικό προς το χρήστη κατάστημα OpenCart, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να το πραγματοποιήσουμε. Αυξήστε τις πωλήσεις σας και προσελκύστε τους πελάτες σας με τις προσαρμοσμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρουμε.

Μάθετε περισσότερα

Κατασκευή Web Εφαρμογών

Δημιουργούμε web εφαρμογές χρησιμοποιώντας Laravel σε συνδυασμό Blade/React. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.Από την απρόσκοπτη ενσωμάτωση έως τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων, φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια ώστε να παραδώσουμε μια πλούσια σε χαρακτηριστικά και ασφαλή web εφαρμογή

Μάθετε περισσότερα

Web Hosting

Όταν πρόκειται να εγκαινιάσετε τον ιστότοπό σας, η επιλογή του σωστού παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια κρίσιμη απόφαση. Η απόδοση, η ασφάλεια και η συνολική εμπειρία του ιστοτόπου σας εξαρτώνται από την ποιότητα της φιλοξενίας που επιλέγετε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας παρουσιάσουμε τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους του οργανισμού σας.

Μάθετε περισσότερα

Κατοχύρωση Domain

Η επιλογή του σωστού domain name αποτελεί το θεμέλιο του διαδικτυακού σας ταξιδιού. Δεν είναι απλώς μια διεύθυνση, είναι το ψηφιακό σας αποτύπωμα. παρέχουμε περισσότερα από μια απλή καταχώριση domain - σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τον εικονικό σας χώρο και να κάνετε μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση. Η φιλική προς το χρήστη διαδικασία καταχώρισης, σε συνδυασμό με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας μας, διασφαλίζει ότι θα βρείτε και θα εξασφαλίσετε αποτελεσματικά το τέλειο domain name.

Μάθετε περισσότερα

Υποστήριξη

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην πλοήγηση στον κόσμο της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Με βαθιά κατανόηση των υπηρεσιών και των τεχνολογιών μας, είναι έτοιμοι να προσφέρουν εξειδικευμένη καθοδήγηση και γρήγορες λύσεις. Η ικανοποίησή σας είναι υψίστης σημασίας και η ομάδα υποστήριξής μας είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι το ταξίδι σας μαζί μας θα παραμείνει απρόσκοπτο και ευχάριστο.

Μάθετε περισσότερα

Κατασκευή eshop σε Magento 2

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης Magento 2 συνδυάζουν την τεχνολογία αιχμής με τη στρατηγική σκέψη για τη δημιουργία λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου που ξεχωρίζουν. Με έντονη εστίαση στην εμπειρία χρήστη, τη λειτουργικότητα και την επεκτασιμότητα, δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που όχι μόνο γοητεύουν το κοινό σας επιφανειακά, αλλά και βελτιστοποιούν ολόκληρη την αγοραστική διαδρομή.

Μάθετε περισσότερα

Πρόσθετα για Magento 2

Είτε χρειάζεστε περίπλοκες πύλες πληρωμών, προηγμένες λύσεις αποστολής, συστήματα συστάσεων προϊόντων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη ή οποιαδήποτε άλλη λειτουργικότητα που υπερβαίνει τις δυνατότητες των τυποποιημένων λύσεων, τα custom προσθετα Magento 2 που διαθέτουμε ενσωματώνονται απρόσκοπτα στην πλατφόρμα σας, ενισχύοντας τις δυνατότητες και τις επιδόσεις της.

Μάθετε περισσότερα

Διασύνδεση magento 2 με ERP (Softone,Pylon,Entersoft,Galaxy κτλπ.)

Συγχρονίστε απρόσκοπτα τις πληροφορίες προϊόντων, τα επίπεδα αποθεμάτων, τις λεπτομέρειες πελατών και τα δεδομένα πωλήσεων μεταξύ του καταστήματός σας Magento 2 και του συστήματος ERP σας.Πείτε αντίο στη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων και στον κίνδυνο λαθών - ο σύνδεσμός μας αυτοματοποιεί την ανταλλαγή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των επιχειρηματικών σας διαδικασιών. Με αυτή την ενσωμάτωση, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και λιγότερο χρόνο σε κουραστικές διοικητικές εργασίες.

Μάθετε περισσότερα

Διασύνδεση Magento 2 με μεταφορική εταιρεία

Το πρόσθετο μας ενσωματώνεται απρόσκοπτα με κορυφαίες εταιρείες ταχυμεταφορών, όπως Γενική Μεταφορική, Speedex, ACS κ.α. Βελτιστοποιεί τις λειτουργίες, εξασφαλίζοντας ακρίβεια σε κάθε αποστολή. Αναβαθμίστε τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα ενισχύετε την ικανοποίηση των πελατών. Επενδύστε στο μέλλον της εφοδιαστικής με την επέκτασή μας, όπου η αυτοματοποιημένη διαχείριση voucher βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας απρόσκοπτης και επαγγελματικής εμπειρίας αποστολής.

Μάθετε περισσότερα

Αλλαγή πλατφόρμας eshop σε Magento 2

Η υπηρεσία μας για τη μετάβαση του eshop σας σε magento 2 προσφέρει μια προσαρμοσμένη προσέγγιση, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των δεδομένων και μηδενικό χρόνο διακοπής λειτουργίας, με υποστήριξη μετά τη μετάβαση για μια απρόσκοπτη μετάβαση. Αναβαθμίστε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση, ενισχύστε την απόδοση και αγκαλιάστε την ανάπτυξη με το Magento 2

Μάθετε περισσότερα

Υποστήριξη Magento 2

Από την εξειδικευμένη καθοδήγηση και τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων μέχρι τη διασφάλιση της ασφάλειας και τις απρόσκοπτες αναβαθμίσεις, είμαστε οι αφοσιωμένοι συνεργάτες σας για να διασφαλίσουμε την επιτυχία του εγχειρήματός σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εξερευνήσετε πώς οι υπηρεσίες υποστήριξης Magento 2 μπορούν να μεταμορφώσουν και να διασφαλίσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Μάθετε περισσότερα