Κατασκευή eshop σε Magento 2

Κατασκευή-Magento-2-Eshop

Η προσέγγισή μας στην κατασκευή eshop σε Magento 2

Το Magento 2 είναι μια ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ισχυρά ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τις εκτεταμένες δυνατότητες, την ευελιξία και την επεκτασιμότητά του, το Magento 2 αποτελεί προτιμώμενη επιλογή για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Στην Web Nectus, ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη Magento 2, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να βελτιστοποιήσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Παροχές ανάπτυξης

Ανάπτυξη καταστήματος Magento 2

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε συναρπαστικά και φιλικά προς το χρήστη ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι φτιαγμένα για να μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες. Η διαδικασία ανάπτυξής μας περιλαμβάνει τη δημιουργία ευέλικτων σχεδίων, διαισθητικής πλοήγησης και απρόσκοπτης εμπειρίας χρήστη.

Custom πρόσθετα

Επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας Magento 2 με προσαρμοσμένες ενότητες που ενισχύουν συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως πύλες πληρωμών, επιλογές αποστολής και καταλόγους προϊόντων. Εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και την άψογη απόδοση.

Προσαρμογή εμφάνισης

Προσαρμόζουμε την εμφάνιση του Magento 2 ώστε να ευθυγραμμιστεί με την ταυτότητα του εμπορικού σας σήματος, δημιουργώντας ένα οπτικά ελκυστικό και συνεπές περιβάλλον εργασίας χρήστη που θα έχει απήχηση στο κοινό-στόχο σας.

Βελτιστοποίηση επιδόσεων

Οι ιστότοποι με αργή φόρτωση μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση των πελατών και μειωμένες μετατροπές. Βελτιστοποιούμε το κατάστημά σας Magento 2 για ταχύτητα, διασφαλίζοντας ότι φορτώνει γρήγορα και αποδίδει αποτελεσματικά ακόμη και σε περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας.

Διασύνδεση με ERP

Ειδικευόμαστε στη σύνδεση του καταστήματός σας Magento 2 με το σύστημα ERP σας, δημιουργώντας μια ενιαία πλατφόρμα για τη διαχείριση αποθεμάτων, παραγγελιών, δεδομένων πελατών και πολλά άλλα. Συγχρονίζοντας τα δεδομένα μεταξύ του ηλεκτρονικού εμπορίου και των backend συστημάτων σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να μειώνετε τη χειροκίνητη εργασία

Ασφάλεια και συντήρηση

Παρέχουμε υπηρεσίες συνεχούς υποστήριξης και συντήρησης για να διατηρήσετε το κατάστημά σας Magento 2 ασφαλές, ενημερωμένο και απαλλαγμένο από ευπάθειες. Οι τακτικές ενημερώσεις και οι έλεγχοι ασφαλείας αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για την επιτυχία του καταστήματός σας.

Διαδικασία ανάπτυξης

Ανακάλυψη και σχεδιασμός

Ξεκινάμε με την κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων, του κοινού-στόχου και των συγκεκριμένων απαιτήσεων.Αυτή η φάση περιλαμβάνει διεξοδικές συζητήσεις και έρευνα για τον καθορισμό του πεδίου εφαρμογής του έργου, τη δημιουργία χρονοδιαγράμματος και τον καθορισμό βασικών ορόσημων.

Ανάπτυξη και προσαρμογή

Προσαρμόζουμε τα θέματα Magento 2, αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες ενότητες, αν χρειάζεται, και ενσωματώνουμε λύσεις τρίτων για να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητα του καταστήματος.

Δοκιμές και διασφάλιση ποιότητας

Πριν από την έναρξη λειτουργίας, δοκιμάζουμε αυστηρά το κατάστημα σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης, συσκευές και σενάρια για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τυχόν σφάλματα ή προβλήματα.Η διαδικασία διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζουμε διασφαλίζει ότι το κατάστημα λειτουργεί άψογα και παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία

Βελτιστοποίηση επιδόσεων

Βελτιστοποιούμε τις επιδόσεις του καταστήματος εφαρμόζοντας τεχνικές για τη μείωση των χρόνων φόρτωσης, την ενίσχυση της απόκρισης του διακομιστή και τη βελτίωση της συνολικής ταχύτητας. Αυτό το βήμα είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή μιας ικανοποιητικής εμπειρίας αγορών και τη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Υλοποίηση ασφάλειας

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Υλοποιούμε μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου για τη διασφάλιση των δεδομένων των πελατών, την ασφάλεια των πυλών πληρωμής και την προστασία από πιθανά τρωτά σημεία.

Εκκίνηση και ανάπτυξη

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές και οι προσαρμογές, προγραμματίζουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του καταστήματός σας Magento 2. Χειριζόμαστε όλες τις τεχνικές πτυχές, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση από την ανάπτυξη στο ζωντανό περιβάλλον.