Πόσο κοστίζει η δημιουργία ιστοσελίδας?

Εισαγωγή

Στον δυναμικό κόσμο των διαδικτυακών επιχειρήσεων, μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι η πύλη της επιτυχίας σας. Αν αναλογίζεστε το ερώτημα: “Πόσο κοστίζει η δημιουργία ιστοσελίδας;”. – μην ανησυχείτε. Στην Web Nectus, πιστεύουμε στην απομυθοποίηση της διαδικασίας, στην παροχή σαφήνειας σχετικά με το κόστος και στην παροχή ιστοσελίδων φιλικών προς το SEO που αναβαθμίζουν την online παρουσία σας. Ας εμβαθύνουμε στα πακέτα μας που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Βασική ιστοσελίδα WordPress μιας σελίδας(one-page)

Το βασικό μας πακέτο προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια απλή διαδικτυακή παρουσία. Με τιμή από 250 ευρώ, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μια καλά σχεδιασμένη αρχική σελίδα, μια φόρμα επικοινωνίας για απρόσκοπτη επικοινωνία με το κοινό σας και υποστήριξη μιας γλώσσας. Ιδανικό για νεοσύστατες επιχειρήσεις ή ιδιώτες που επιθυμούν να παρουσιάσουν βασικές πληροφορίες, αυτό το πακέτο παρέχει ένα προσιτό σημείο εισόδου στο ψηφιακό τοπίο.

Πλήρης ιστοσελίδα WordPress

Για όσους αναζητούν μια πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, το πλήρες πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας WordPress είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Ξεκινώντας από 750 ευρώ, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μια πλούσια σε χαρακτηριστικά αρχική σελίδα, μια σελίδα σχετικά με εμάς για να αφηγηθείτε την ιστορία της μάρκας σας, μια σελίδα υπηρεσιών (με υποσελίδες), μια σελίδα επικοινωνίας, μια σελίδα λήψης προσφοράς και μια σελίδα blog για να εμπλέξετε το κοινό σας. Όπως και το βασικό πακέτο, αυτή η επιλογή υποστηρίζει μία γλώσσα, εξασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενό σας θα φτάσει σε ένα ευρύτερο κοινό.

Δωρεάν υπηρεσίες που περιλαμβάνονται και στα δύο πακέτα

Drupal ή Custom ιστοσελίδες

Για τους πελάτες που αναζητούν λύσεις Drupal ή custom ιστοσελίδες, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να συγκεντρώσουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και να προτείνουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Σύνοψη

Στην Web Nectus, δίνουμε προτεραιότητα στην παροχή ιστότοπων υψηλής ποιότητας που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας αλλά και παρέχουν αξία για την επένδυσή σας. Η διαδικτυακή σας παρουσία είναι μια ουσιαστική πτυχή της επιχείρησής σας και είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας διαφάνεια σε κάθε βήμα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σε ιστότοπους και να κάνετε το πρώτο βήμα προς ένα επιτυχημένο διαδικτυακό ταξίδι.