Διασύνδεση magento 2 με ERP (Softone,Pylon,Entersoft,Galaxy κτλπ.)

Magento Development

Ενσωματώση του Magento 2 με ERP

Στη Web Nectus αναλαμβάνουμε την διασύνδεση magento 2 με ERP (Softone,Pylon,Entersoft,Galaxy κτλπ.). Αναβαθμίστε τις δραστηριότητές σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενσωμάτωσης του Magento 2 ERP. Η απρόσκοπτη σύνδεση του Magento 2 με το σύστημα ERP σας φέρνει πλήθος πλεονεκτημάτων, από την αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων και την αυτοματοποιημένη επεξεργασία παραγγελιών έως την ενοποίηση των δεδομένων πελατών και τη βελτίωση της οικονομικής ακρίβειας.

Οφέλη διασύνδεσης Magento 2 με ERP

Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων

Ενσωματώστε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Magento 2 με το σύστημα ERP για να συγχρονίσετε τα επίπεδα αποθέματος σε πραγματικό χρόνο. Αυτό διασφαλίζει την ακριβή διαθεσιμότητα των αποθεμάτων και αποτρέπει την υπερπώληση ή το απόθεμα.

Αυτοματοποιημένη επεξεργασία παραγγελιών

Βελτιώστε τη διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελιών αυτοματοποιώντας τη ροή των παραγγελιών από το Magento 2 στο ERP σας. Αυτό μειώνει τα σφάλματα χειροκίνητης εισαγωγής δεδομένων και επιταχύνει την επεξεργασία των παραγγελιών.

Οικονομική ακρίβεια

Βελτιώστε την οικονομική ακρίβεια συνδέοντας το Magento 2 με την οικονομική ενότητα του ERP σας. Αυτό επιτρέπει αυτοματοποιημένες ενημερώσεις των δεδομένων πωλήσεων, εξόδων και φορολογικών στοιχείων, οδηγώντας σε πιο ακριβείς οικονομικές αναφορές.

Βελτιωμένη διαχείριση προϊόντων

Διαχειριστείτε εύκολα τις πληροφορίες προϊόντων, τις τιμές και τις ενημερώσεις ενσωματώνοντας τον κατάλογο προϊόντων σας μεταξύ του Magento 2 και του ERP σας. Οι αλλαγές που γίνονται στο ERP αντικατοπτρίζονται στον ιστότοπο χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση.

Συγχρονισμός δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Επιτύχετε συγχρονισμό δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μεταξύ του Magento 2 και του συστήματος ERP σας. Αυτό διασφαλίζει ότι η ομάδα σας έχει πάντα πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη

Προσφέρετε μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών στους πελάτες με ακριβή διαθεσιμότητα προϊόντων, παρακολούθηση παραγγελιών και έγκαιρες ειδοποιήσεις—όλα αυτά υποστηρίζονται από την ενσωμάτωση του Magento 2 και του ERP σας.