Πρόσθετα για Magento 2

Magento Development

Ενισχύοντας την δύναμη του magento 2 eshop σας

Στην Web Nectus, ειδικευόμαστε στη δημιουργία λύσεων κατά παραγγελία για την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της ανάπτυξης προσαρμοσμένων ενοτήτων Magento 2.Μπρούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε και να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Γιατί να επιλέξετε custom πρόσθετα;

Εξατομικευμένες λύσεις

Τα έτοιμα πρόσθετα μπορεί να μην είναι πάντα απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Τα custom πρόσθετα μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε χαρακτηριστικά και λειτουργίες που είναι ακριβώς προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα σας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χρήστη που έχει απήχηση στο εμπορικό σήμα και τους πελάτες σας.

Επεκτασιμότητα

Τα custom πρόσθετά μας είναι σχεδιασμένα ώστε να κλιμακώνονται όσο μεγαλώνει η επιχείρησή σας. Αυτό διασφαλίζει ότι το κατάστημά σας παραμένει αποτελεσματικό και ανταποκρίνεται, ακόμη και όταν επεκτείνετε τις προσφορές προϊόντων και την πελατειακή σας βάση.

Διαδικασία ανάπτυξης

Ανάλυση απαιτήσεων

Για να κατανοήσουμε τους στόχους της επιχείρησής σας, τα σημεία που προκαλούν πόνο και τις συγκεκριμένες λειτουργίες που χρειάζεστε. Η ομάδα μας διεξάγει ενδελεχή ανάλυση για να διασφαλίσει ότι κατανοούμε τις αποχρώσεις των απαιτήσεών σας.

Σχεδιασμός και προγραμματισμός

Με βάση την ανάλυση, σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την προσαρμοσμένη μονάδα σας. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό του πεδίου εφαρμογής, των χαρακτηριστικών, της αρχιτεκτονικής και του χρονοδιαγράμματος ανάπτυξης.

Ανάπτυξη

Υλοποιούμε τον σχεδιασμό, ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές και τα πρότυπα κωδικοποίησης του Magento. Διασφαλίζουμε ότι η ενότητα ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην υπάρχουσα δομή του καταστήματός σας.

Δοκιμές και διασφάλιση ποιότητας

Πραγματοποιούνται αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι η προσαρμοσμένη ενότητα λειτουργεί άψογα, είναι ασφαλής και συμβατή με διάφορα προγράμματα περιήγησης και συσκευές.

Ανάπτυξη & ενσωμάτωση

Μόλις η ενότητα περάσει τις δοκιμές, την αναπτύσσουμε στο ζωντανό σας κατάστημα Magento 2. Η ομάδα μας διασφαλίζει ότι η ενσωμάτωση είναι ομαλή και ότι η ενότητα λειτουργεί απρόσκοπτα με την υπάρχουσα εγκατάστασή σας

Συνεχής υποστήριξη

Η σχέση μας δεν τελειώνει με την ανάπτυξη. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, την εκτέλεση ενημερώσεων και την πραγματοποίηση προσαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες.