Κατοχύρωση Domain

cr623

Domain names προσαρμοσμένα στην επιχείρησή σας

Στη Web Nectus, καταλαβαίνουμε ότι η διαδικτυακή σας παρουσία ξεκινά με ένα αξιομνημόνευτο και σχετικό όνομα τομέα. Ένα όνομα τομέα δεν είναι απλώς μια διεύθυνση- είναι η ουσία της επωνυμίας σας στον ψηφιακό κόσμο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καταχώρισης domain για να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε την τέλεια διαδικτυακή ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Διαβούλευση

Η διαδικασία κατοχύρωσης domain αρχίζει με μια διαβούλευση για να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας, το κοινό-στόχο και την ταυτότητα του εμπορικού σας σήματος. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να προτείνουμε επιλογές ονομάτων τομέα που ανταποκρίνονται στους στόχους σας.

Επιλογή

Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Εάν χρειαστεί, παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες και προτάσεις για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Εγγραφή και διαμόρφωση

Μόλις επιλέξετε το τέλειο όνομα τομέα, ξεκινάμε τη διαδικασία καταχώρισης. Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις τεχνικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης του domain και της ρύθμισης του DNS